toate categoriile

Despre noi

Acasă> Despre noi

Jiesheng Hardware (JeaSnn) este un producător profesionist de piese de prelucrare CNC de precizie personalizate, arbori de precizie, șuruburi și piulițe personalizatecu peste 20 de ani de experiență.


Fabrica noastră este situată într-o bază de producție chineză - Dongguan. Ne-am concentrat pe proiectarea, producția și vânzarea de piese metalice de precizie pentru a oferi un serviciu unic pentru clienții noștri. Putem oferi clienților un design perfect al produsului și putem dezvolta planuri de producție eficiente și de înaltă calitate cu tehnicienii noștri profesioniști.


În prezent, proiectăm, dezvoltăm și producem în principal piese de schimb hardware de precizie pentru echipamente de siguranță, iluminat inteligent, dispozitiv medical, imprimante 3D, router CNC, echipamente electrice, echipamente de mașini și alte industrii.

Am colaborat direct și indirect cu următoarele mărci: ABB, Schneider, Siemens, Ericsson, GE-Healthcare, Honeywell, Philips, Haas, Mazak și etc.


Hardware Jiesheng (JeaSnn)a respectat cu strictețeISO9001: 2015sistem de management al calitatii. Am introdus peste 100 de seturi de mașini avansate, cum ar fi mașini de frezat CNC (Citizen), centre de prelucrare CNC, mașini de strung CNC, mașini de strung automat de precizie și mașini de șurub. Capacitatea noastră de neegalat asigură că piesele dumneavoastră sunt expediate la timp, de fiecare dată.

Tolerantele produselor pot ajunge la +/-0.001mm. Avem mașina de măsurare a coordonatelor japoneze Mitutoyo, spectrograf, proiectoare 2.5, mașină de screening cu laser, microscop, mașină de duritate, mașină de cuplu, contor de rugozitate, altimetru și alte echipamente de testare importate de înaltă precizie.

 

Conform feedback-ului clienților, punctajului cooperării cu clienții și raportului de inspecție al clienților al Jiesheng Hardware și al celor mai mari 500 de companii din lume MSA, Haas, Flex, Siemens și Schneider în ultimii cinci ani, din 2012 până în 2021, statisticile arată că satisfacția clienților noștri este de 99%, astfel încât hardware-ul Jiesheng este foarte încrezător pentru a vă ajuta să îndepliniți cerințele de toleranțe de precizie, ambalare personalizată și servicii personalizate în piese metalice personalizate.


Ceea ce face Jiesheng Hardware (JeaSnn) un furnizor atât de de încredere pentru producătorii progresivi.

1.JeaSnn oferă un serviciu complet de producție OEM ODM, de la conceptul inițial până la livrare

2. Volume flexibile, variind de la producția de loturi mici până la producția de masă.

3. Probele sunt gata în 30 de minute

4. Piese de înaltă precizie cu toleranțe de 000 în inci.

5. Oferim servicii de prelucrare CNC cu toleranțe strânse.

6. Acomodarea vectorilor de abordare pentru geometrie complexă din orice unghi.

Prelucrare pe 7.3 axe, Prelucrare pe 4 axe, Prelucrare pe 5 axe, Prelucrare cu precizie

8. Piese complexe cu operații multiple gestionate într-un singur set-up.

reveni