toate categoriile

BLOG

Acasă> Noutăţi > BLOG

Expoziții de hardware Jiesheng la FABTECH Chicago 2023

Hardware Jiesheng va expune la FABTECH Chicago în perioada 11 – 14 septembrie 2023 la McCormick Place din Chicago, IL. unul dintre cele mai importante evenimente din industria prelucrătoare.

 

Vă invităm să vizitați standul nostru la Cabina D41060 pentru a descoperi soluțiile de piese de mașini de precizie pe care le avem de oferit. Vom prezenta piesele noastre de mașini CNC, piese de schimb pentru zăcămintele petroliere și alte piese de mașini. Sperăm să te vedem acolo!

 

Alăturați-vă nouă la Standul D4106 pentru a fi martor direct la precizia soluțiilor noastre de piese pentru mașini de prelucrare CNC. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim și să discutăm despre modul în care Jiesheng Hardware poate ridica procesele de fabricație ale produsului dumneavoastră la noi culmi.

 

În timpul vizitei dumneavoastră, echipa noastră de ingineri va aranja o întâlnire de specialitate pentru a discuta cerințele dumneavoastră specifice și pentru a vă oferi cele mai optime soluții. Credem că călătoria ta va merita.

 

Informații despre expoziție Jiesheng Hardware:

FABTECH Chicago 2023

Număr stand: D41060

Data: 11-14 septembrie 2023

Adăugați: McCormick Place, 2301 S King Dr Chicago, Illinois 60616

Contact: [e-mail protejat]

 

Jiesheng Hardware-FABTECH 2023 

Mai multe informații despre hardware Jiesheng:

 

★Ce facem?

Un producător profesionist de piese metalice de precizie personalizate, cum ar fi piese de prelucrare CNC/piese de frezare CNC/piese de strunjire CNC etc.

 

☛Eșantioane rapide: mostrele pot fi gata în doar 30 de minute

☛Echipa de ingineri: are 20 de ani în domeniul producției CNC, identificând procesul de fabricație potrivit pentru a se potrivi costului și calității.

☛Calitate mai bună: certificarea sistemului de calitate ISO 9001:2015 și IATF16949:2016 și toate bunurile au nevoie de o inspecție QC de 6 ori, astfel încât să ne putem asigura de calitate bună.

☛Servicii mai bune: te-ai săturat ca producătorii să nu răspundă solicitărilor tale de proiecte? Suntem 24 de ore pentru sprijinul dumneavoastră, vă oferim sfaturi mai profesioniste și de încredere.

 

 

★ Cum te pot ajuta?

☛Pentru a vă oferi cel mai bun suport pentru produs, costul perfect

☛Vă ajută să vă dezvoltați și să câștigați mai multe cote de piață de partea dvs.

☛De la design până la finisarea produsului, promitem să vă oferim liniște, efort și cost. Le poți folosi cu încredere.

☛Putem oferi servicii OEM/ODM, servicii de proiectare, servicii de mostre


Pentru mai multe informații despre serviciile de prelucrare CNC, vizitați nostrucategoria de produse

reveni