toate categoriile

BLOG

Acasă> Noutăţi > BLOG

Serviciu de prelucrare CNC VS Serviciu de imprimare 3D

Precizia și calitatea procesării

Prelucrarea CNC oferă o precizie dimensională mai mare decât imprimarea 3D (acest lucru se poate schimba odată cu inovațiile ulterioare ale AM) și produce piese cu proprietăți mecanice mai bune în toate cele trei dimensiuni.


Costul pieselor

Cu toate acestea, prelucrarea CNC vine de obicei cu un preț mai mare, în special cu volume mai mici de piese. Prelucrarea CNC utilizează materiale de inginerie și oferă toate proprietățile materialelor, neîntrerupte de proces. Imprimarea 3D, pe de altă parte, poate realiza uneori acest lucru, dar, în general, utilizează aproximări mai slabe ale materialelor.

 

Suprafața și materialele

În ceea ce privește tratamentul suprafeței, prelucrarea CNC poate produce suprafețe mai netede decât imprimarea 3D. Mașinile CNC oferă un finisaj mai bun al suprafeței decât imprimarea 3D, deoarece materialul nu se deformează în timpul prelucrarii. Materialul rigid și acțiunea de tăiere mențin produsul împreună și există mai puține șanse de eroare sau denaturare. Imprimarea 3D are un finisaj mai slab al suprafeței. Materialul se îndoaie, se răsucește sau se distorsionează deoarece materialul este stratificat din plastic încălzit.

 

Integritate și design prototip

Când vine vorba de integritatea prototipului, prelucrarea CNC este mai potrivită pentru producerea de prototipuri de înaltă calitate, care sunt mai durabile și mai precise decât cele produse prin imprimarea 3D. Prelucrarea CNC este mai potrivită pentru producerea de modele complexe care necesită precizie și acuratețe ridicate.

 

Pentru a afla care este cel mai bun pentru produsul dvs. Contacteaza-ne  astăzi.

 

JieshengHardware este cel mai mare producător de piese și componente de prelucrare CNC personalizate. Cu o selecție uriașă de materiale, de la metal la plastic, avem tot ce aveți nevoie pentru a găsi potrivirea potrivită pentru proiectul dvs.


reveni