toate categoriile

BLOG

Acasă> Noutăţi > BLOG

Servicii de asamblare magistrale a pieselor prelucrate


La Jiesheng Hardware, oferim capabilități de asamblare ușoară în sprijinul nostrucapabilități de prelucrare de precizie. Pe lângă realizarea de componente de precizie, le putem asambla în piese finite sau unități de subansamblu. Capacitățile de asamblare ușoară pot completa capabilitățile de prelucrare de precizie prin furnizarea de servicii suplimentare cu valoare adăugată clienților. Prelucrarea de precizie implică de obicei fabricarea de componente sau piese complexe, cu toleranță ridicată, folosind mașini și tehnici avansate. Odată ce procesul de prelucrare de precizie este complet, componentele rezultate pot necesita asamblare suplimentară pentru a deveni un produs funcțional.

 Serviciul de asamblare al lui JeaSnn

Serviciile noastre de asamblare includ:

 

Subansamblu:Asamblarea componentelor sau subcomponentelor mai mici în ansambluri mai mari, care sunt apoi încorporate în produsul final în timpul procesului de asamblare. Asamblarea diferitelor piese metalice provenite de la diferiți furnizori sau linii de producție conform specificațiilor de proiectare pentru a crea produsul final.

 

Fixare și îmbinare:Atașarea pieselor împreună folosind elemente de fixare, cum ar fi șuruburi, șuruburi sau nituri, sau îmbinarea lor folosind adezivi, sudare sau alte metode.

 

Testare funcțională:Testarea funcționalităților produsului asamblat pentru a verifica performanța acestuia și a asigura funcționarea corectă. Aceasta poate implica teste mecanice, electronice sau alte tipuri de teste.

 

Depanare și calibrare:Reglarea fină și calibrarea anumitor componente după asamblare pentru a asigura precizia și acuratețea întregului produs.

 

Procese speciale:Unele produse pot necesita procese speciale, cum ar fi sudarea, lipirea sau aplicațiile adezive, care trebuie efectuate și în timpul asamblarii.

 

Lubrifiere și acoperire:Aplicarea de lubrifiere sau acoperiri specializate în timpul asamblării pentru a controla frecarea și coroziunea între componente.

 

Ambalare și etichetare:Ambalarea corectă a produsului asamblat pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului și etichetarea cu informații esențiale, cum ar fi numerele de model și codurile de lot.

 


Avantajele și beneficiile serviciului de asamblare JeaSnn:

 

Doriți să vă simplificați single-ulcomponentă prelucrată cu precizieprocese? Lucrând cu noi, puteți reduce:

 

1. Numărul de SKU care intră în instalația dvs. pentru inventar, rezultând o gestionare mai ușoară a inventarului

2. Numărul de materiale de ambalare care intră în instalația dvs. de care trebuie să le eliminați, rezultând operațiuni de transport și recepție mai ecologice și mai puțin costisitoare

3. Timpul și costul pentru despachetarea și mutarea mai multor piese prin instalația dvs., rezultând operațiuni de producție mai rapide și mai ieftine

4. Timpul pentru asamblare pe propria linie de producție, rezultând un timp mai scurt de comercializare

 

 

De ce să alegeți serviciile de asamblare JeaSnn:

 

Piese metalice de înaltă calitate:Serviciile de asamblare asigură că fiecare componentă a produsului este supusă unor verificări și teste de calitate riguroase, garantând că produsul final îndeplinește standardele și cerințele clienților.

 

Reducerea riscului:Prin efectuarea de inspecții și teste de calitate în timpul asamblarii, riscul de probleme sau defecțiuni ale produsului în timpul utilizării poate fi redus, minimizând riscurile și pierderile clienților.

 

Eficiență îmbunătățită:Serviciile profesionale de asamblare optimizează procesele de producție, sporesc eficiența, reduc timpul de producție, ajutând clienții să aducă produse pe piață mai rapid.

 

Economii:Externalizarea serviciilor de asamblare poate reduce costurile interne de producție ale clienților, deoarece aceștia nu trebuie să investească resurse și echipamente semnificative în asamblare.

 

Economii de timp:Serviciile profesionale de asamblare pot economisi clienților timp substanțial, deoarece nu trebuie să gestioneze ei înșiși diversele aspecte ale procesului de asamblare.

 

Creșterea competitivității pieței:Prin serviciile de asamblare externalizate, clienții pot lansa noi produse mai rapid, sporindu-și competitivitatea pe piață.

 

Indiferent dacă aveți nevoie de piese finite sau de unități de subansamblu, echipa de asamblare ușoară de la Jiesheng Hardware vă acoperă. Vom colabora cu dvs. pentru a ne asigura că respectăm instrucțiunile dvs. de lucru de asamblare și standardele de calitate, astfel încât să puteți fi sigur că produsele dvs. finite vor funcționa și vor funcționa conform prevederilor. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe.

reveni